Het Team

Ons doel is de persoonlijke winkelervaring online brengen, of je nou weet wat je zoekt en gericht iets wil kopen, of advies nodig hebt over nieuwe sneakers voor een aankomend evenement. Wij helpen je graag!

Mocht je vragen hebben over de juiste sneaker keuze of vragen met betrekking tot het kiezen van de juiste maat. Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team via Instagram, e-mail of Whatsapp.

Geen enkele vraag is te veel, dus wees niet verlegen!

 

Veel shopplezier,

Team DripOrDrop

Oprichting

Een paar jaar geleden gebeurde er iets. Een Supreme drop. Het was 12:00 uur.
Ik (Tim) en wat jongens van verschillende klassen op mijn middelbare school waren er klaar voor. Wachten, wachten en... niets. Het was de 4e week op rij. Ik kreeg weer niets. Ik moest sneller zijn. Ik had destijds een Instagram-account gemaakt, want als ik iets wist te kopen, moest ik het ook kunnen verkopen. Hoe zouden mensen het anders zien? Ik moest alleen nog een pakkende naam bedenken. Na veel nadenken zag ik het voor me, Drip OR Drop. Ik zou iets posten en mijn 11 volgers konden beslissen of het DRIP of misschien een DROP voor hen was. Een vriend van mij uit de eerste klas (Maurits) had dit al eerder gedaan. In tegenstelling tot mijn pech, had hij wel iets weten te bemachtigen.

We maakten een afspraak, de volgende keer zouden we het samen doen. Als een van ons iets zou kopen, zouden we het samen op het account posten en de winst delen als het werd verkocht. We hebben dit misschien twee keer gedaan...

Een jaar of twee later was ik op zoek naar een paar sneakers omdat ik af en toe basketbalde met vrienden. Zo kwam ik terecht bij de plaatselijke sneakerwinkel in het hart van Groningen. Daar vond ik een paar Jordan 1 Mid Chicago. Er was nog maar één paar over en het was precies mijn maat! De winkelmedewerker vertelde me dat ik geluk had, maar ik wist nog niet waarom.

Ik speelde veel op de schoenen en dacht eraan om een nieuw paar te kopen, maar deze keer in een andere kleur. Ik ging terug naar dezelfde winkel en vroeg aan een vrouwelijke medewerker of ze de schoen op voorraad hadden. De vrouw keek me een beetje verbaasd aan. "Heb je ze hier gekocht? Weet je het zeker?" Ja, ik wist het zeker. Helaas stond ik een paar minuten later nog steeds met lege handen buiten.

Thuis deed ik wat onderzoek. Tot mijn verbazing ontdekte ik dat de sneaker die ik in de winkel had gekocht voor €130 online werd verkocht voor meer dan €250... Wacht even? Is hier een markt voor? Vroeg ik me af.

Een vriend die ik via iemand anders had ontmoet, wist al van deze markt. Zijn naam was Elmar.

Maurits en ik spraken met Elmar over de mogelijkheden, wat als we met z'n drieën zo'n exclusieve sneaker zouden proberen te kopen? Zullen we het op dit Instagram-account plaatsen en de winst delen?

DripOrDrop was geboren.

"Onze schoenen zijn 100% authentiek en samen met de snelle verzending via DHL-express zorgen wij dat jouw sneakers zo snel mogelijk gedragen kunnen worden!"